58. GREMI: MRTVI BOUVI snažnije svetli od skupa živih muzičkih zvezda

Izvor: NaDlanu.com, 16.Feb.2016, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

58. GREMI: MRTVI BOUVI snažnije svetli od skupa živih muzičkih zvezda

Producent Mark Ronson i pevač Brubno Mars najveći su dobitnici 58. Dodele Gremi nagrada koja je održana u Stejples centru u Los Anđelesu.

Osim za izdanje godine, nagrađeni su i za najbolju pop pesmu (Uptown Funk). Pored njih, sinoćni trosatni spektakl po dobrom pamtiće i bend Alabama Shakes koji je ostvojio tri Gremija: za rok izvođenje, za rok pesmu i za rok album. Prve Gremi nagrade u karijeri osvojili su Ed Širan i Džastin Biber. Defile mnoštva komercijalnih izvođača >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << ostao je u senci omaža Dejvidu Bouviju. Jedna mrtva zvezda svetlela je snažnije od svih živih.

Lejdi Gaga mu je posvetila mini koncert tokom kojeg je izvela deset poznatih Bouvijevih pesama “Space Oddity", "Changes", "Ziggy Stardust", "Suffragette City", "Rebel Rebel", "Fashion", "Fame", "Under Pressure", "Let`s Dance" i "Heroes".

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.