25 godina emisije Paket aranžman u četvrtak u KST-u!

Izvor: SvetGitara.com, 30.Nov.2016, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

25 godina emisije Paket aranžman u četvrtak u KST-u!

U četvrtak, 1. decembra u KST-u će se održati proslava 25 godina od osnivanja čuvene emisije „Paket aranžman“.

Na ovom koncertu nastupiće Irish Stew, Dža ili Bu, Prljavi inspektor Blaža i Kljunovi, Zvoncekova Bilježnica i Doghouse. Na koncertu su takođe trebali da nastupe i članovi grupe Goblini, bez opravdano sprečenog pevača, svirajući pank standarde, ali su i oni ipak otkazali svoj nastup.

„Članovi benda Goblini su sredinom oktobra rado prihvatili da >> Pročitaj celu vest na sajtu SvetGitara.com << nastupe na proslavi 25 godina emisije „Paket aranžman“, a pošto je pevač opravdano odsutan, dogovoreno je da nastupe sa punk obradama pod ličnim imenima, ne kao bend Goblini. Kao takvi su najavljeni u svim medijima, i stavljeni na plakat.

13. novembra sam dobio sms poruku. Citiram basistu benda: „nažalost ipak ne možemo da se pojavimo na tvojoj svirci… jebiga“

I to je jedino objašnjenje koje i ja mogu da Vam dam o razlozima otkazivanja njihovog nastupa. Podsećam da je reklamna kampanja uveliko krenula u trenutku otkazivanja. Pošto ja lično, kao i svi oni koji su ikad radili Paket aranžman, nismo ni dinara zaradili na tuđem imenu (za razliku od bendova koji su u periodu od 1991. do 2007. besplatno reklamirani, besplatno su dobijali izradu spotova, besplatno su dobijali jednosatne emisije kao najave koncerata, kao i još mnogo što šta), pa tako neću ni sada; pošto su članovi gore pomenutog benda uveliko najavljeni, osecam odgovornost prema svima koji učestvuju, kao i prema publici koja bi prvenstveno dosla zbog članova tog benda, da se izvinim na reklamama i plakatima koji sadrže najavu sa njihovim imenima, a koja nisam u mogućnosti da uklonim.

Narednih dana će biti rađene nove reklame sa bendovima koji itekako zaslužuju da dođete, i da se svi zajedno oprostimo od jedne emisije koja je zaslužna (bez lažne skromnosti) za ogroman deo popularnosti mnogih bendova u Srbiji, pa i u regionu.

S poštovanjem, Zoran Lazarević– Batman

Punk’s not dead…Jebiga“, napisao je organizator Zoran Lazarević u saopštenju za koncert.

Početak svirke je najavljen za 22:30h, a cena ulaznice je 600 dinara.

Nastavak na SvetGitara.com...






Povezane vesti

Paket aranžman slavi 25 godina u KST-u

Izvor: BalkanRock.com, 30.Nov.2016

Kultna emisija „Paket aranžman“, koja je doprinela stvaranju alternativne muzičke scene u Srbiji za vreme ratova i sankcija, koncertom će proslaviti 25. rođendan u Klubu studenata tehnike u četvrtak 1. decembra...Na koncertu nastupaju svima dobro poznati Prljavi inspektor Blaža i kljunovi,...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SvetGitara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SvetGitara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.