Zvezdini košarkaši zaglavljeni u Moskvi!

Izvor: Mondo, 21.Jan.2013, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdini košarkaši "zaglavljeni" u Moskvi!

Ekspedicija KK Crvena zvezda Telekom na putu ka Kazanju prinudno zastala u glavnom gradu Rusije. Umesto u 23.15 poleteće ka krajnjoj destinaciji u 7.40!

Predviđeno dug put ekipe Vlade Vukoičića od Beograda do Kazanja, preko Moskve, trajaće, po svemu sudeći, duplo duže nego što je očekivano, oko 24 časa!

Crveno-beli krenuli su na meč trećeg kola Last 16 faze Evrokupa u ponedeljak u podne, a bilo je predviđeno da iz Moskve za Kazanj >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << polete u 23.15.

Međutim, iz nepoznatih razloga taj let je otkazan (nema nevremena u glavnom gradu Rusije), pa su rukovodioci Zvezde primorani da smišljaju prinudna rešenja.


Cela ekspedicija i košarkaši već nekoliko sati šetaju po moskovskom aerodromu dok se i nadležni u Aeroflotu trude da pronađu rešenje i bar ih prinudno smeste u neki hotel.

Takođe, ne bi trebalo isključiti ni mogućnost da košarkaši, članovi stručnog štaba u klupske uprave prespavaju na aerodromu!

Duel Uniksa i Crvene zvezde zakazan je za sredu u 16.00 časova po srednjoevropskom vremenu, pa je izvesno da će Vukoičićevi igrači neće imati dovoljno vremena za predviđeni odmor od puta i mirnu pripremu za utakmicu

.

(MONDO, foto: MN Press - arhiva)
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Crveno-beli noće na aerodromu!

Izvor: Mondo, 21.Jan.2013

Ekspedicija KK Crvena zvezda Telekom na putu ka Kazanju prinudno zastala u Moskvi. Umesto u 23.15 po lokalnom vremenu, poleteće ka krajnjoj destinaciji tek u utorak u 8.20...Ionako dugo putovanje ekipe Vlade Vukoičića od Beograda do Kazanja, preko Moskve, trajaće duplo duže nego što je bilo planirano,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.