Crveno-beli noće na aerodromu!

Izvor: Mondo, 21.Jan.2013, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crveno-beli noće na aerodromu!

Ekspedicija KK Crvena zvezda Telekom na putu ka Kazanju prinudno zastala u Moskvi. Umesto u 23.15 po lokalnom vremenu, poleteće ka krajnjoj destinaciji tek u utorak u 8.20.

Ionako dugo putovanje ekipe Vlade Vukoičića od Beograda do Kazanja, preko Moskve, trajaće duplo duže nego što je bilo planirano, oko 24 časa!

Crveno-beli su na meč >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << trećeg kola Last 16 faze Evrokupa krenuli u ponedeljak u podne, a bilo je predviđeno da iz Moskve za Kazanj polete u 23.15.

Međutim, taj let je iz nepoznatih razloga otkazan (nema nevremena u glavnom gradu Rusije), pa su rukovodioci Zvezde bili primorani da smišljaju prinudna rešenja.

Košarkaši i cela ekspedicija satima su šetali po moskovskom aerodromu, a tek oko 23 časa, kada je postalo jasno da od leta za glavni grad Tatarstana neće biti ništa, crveno-beli su smešteni u hotel koji radi u sklopu "vazdušne luke".

Tako će imati mogućnost da makar mirno prespavaju noć, a let za Kazanj zakazan je za 8.20 časova ujutru.

Duel Uniksa i Crvene zvezde počinje u sredu u 16.00 po srednjoevropskom vremenu, pa je izvesno da Vukoičić i igrači neće imati dovoljno vremena za odmor od puta i staloženu pripremu.

Drugi meč trećeg kola odigraće Galatasaraj i Ulm od 19.15. Sve četiri ekipe u grupi L imaju skor 1-1.

(MONDO, foto: MN Press - arhiva)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crveno-beli moraju da prenoće u Moskvi!

Izvor: Sportske.net, 22.Jan.2013, 00:24

I pored silnih pokušaja da se tokom večeri ipak stigne u Kazanj, košarkaši Crvene zvezde će ipak morati da prenoće u glavnom gradu Rusije, a onda tek ujutru nastave ovo predugo putovanje na duel sa domaćim Uniksom.

Nastavak na Sportske.net...

Zvezda stigla u Kazanj...

Izvor: Mondo, 22.Jan.2013

Ekspedicija KK Crvena zvezda Telekom doputovala u Kazanj posle prinudnog noćenja u Moskvi...Ionako dugo putovanje ekipe Vlade Vukoičića od Beograda do Kazanja, preko Moskve, trajalo je duplo duže nego što je bilo planirano, oko 20 sati!..Crveno-beli su na meč trećeg kola Last 16 faze Evrokupa...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.