Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Okt.2020, 16:36

Zgrada Ambasade Srbije u Rusiji dobila crveno-belu fasadu

Zgrada Ambasade Srbije u Moskvi obnovljena je i, umesto dosadašnje sivkasto bele boje, ofarbana je na crveno-bele pruge.

Ambasador Srbije u Moskvi Miroslav Lazanski izjavio je da je zgrada Ambasade obnovljena sredstvima sponzora i ofarbana u boje kluba za koji on navija, njegovom odlukom, preneli su srpski mediji.

"Meni se učinila ta kombinacija crvenih i belih pruga... Ja navijam za Crvenu zvezdu >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << i hajde kad već odlučujem neka bude. Mada su mi oba domara u Ambasadi partizanovci i prihvatili su to korektno", rekao je Lazanski.

Zgrada Ambasade Srbije u kojoj je bila i ambasada bivše SRFJ, nije obnavljana više od 25 godina.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.