Zašto je otišao prvi čovek Fonda za zdravstvo?!

Izvor: Mondo, 11.Dec.2014, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto je otišao prvi čovek Fonda za zdravstvo?!

Direktor Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje dr Momčilo Babić podneo je danas neopozivu ostavku na dužnost direktora RFZO-a.

Foto: screenshot,YouTube

Iz RFZO je stigla samo ova informacija, bez ikakvih pojašnjenja ili detalja o razlogu podnošenja ostavke, piše B92.

Vlada Srbije dala je početkom 2003.  saglasnost da Momčilo Babić, bivši direktor KBC "Bežanijska kosa", bude direktor Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje (RFZO). >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Babić je diplomirao 1976. godine na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, magistrirao je 1980. godine u Moskvi, a doktorirao 1986. u Beogradu.

On se usavršavao u SAD, Velikoj Britaniji, Nemačkoj, Rusiji i to, pre svega, u oblasti menadžmenta bolničkog sistema i rizikofaktora zdravlja stanovništva.

Babić je za vreme Slobodana mIlioševića bio član Izvršnog odbora SPS-a, gradski sekretar za zdravlje Beograda, poslanik. Nakon pada Miloševića sa vlasti Babić je napustio stranku.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Direktor RFZO podneo ostavku

Izvor: RTS, 11.Dec.2014

Direktor Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje Momčilo Babić podneo je neopozivu ostavku na to mesto, saopštio je RFZO. Za vršioca dužnosti direktora predložena je dr Verica Lazić, koja je do sada obavljala poslove direktora Sektora za kontrolu. ..Ministarstvo zdravlja saopštilo je da...

Nastavak na RTS...

Direktor RFZO podneo ostavku

Izvor: Šumadija Press, 11.Dec.2014

Direktor Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje dr Momčilo Babić podneo je danas neopozivu ostavku na dužnost.

Nastavak na Šumadija Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.