Izvor: Nezavisne Novine, 25.Dec.2023, 12:23

Zamjenik ruskog premijera: Proizvodimo puno oružja. Ne želim se hvaliti, ali...

MOSKVA - ​Rusija u proizvodnji oružja prednjači pred Zapadom i namjerava zadržati visoku stopu rasta, rekao je zamjenik ruskog premijera Denis Manturov, nakon što su i Zapad i Rusija pojačali proizvodnju oružja zbog sukoba u Ukrajini. Rusija je pokrenula specijalnu vojnu operaciju na tlu Ukrajine u februaru 2022., što je izazvalo najveći sukob u Evropi od Drugoga svjetskog rata i najdublju konfrontaciju između Rusije i Zapada od hladnog rata.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Po proizvodnji oružja, Rusija nadmašila NATO

Izvor: B92, 25.Dec.2023

Rusija u proizvodnji oružja prednjači pred Zapadom i namerava da zadrži visoku stopu rasta...To je rekao zamenik ruskog premijera Denis Manturov, nakon što su i Zapad i Rusija pojačali proizvodnju oružja zbog rata u Ukrajini. Rusija je napala Ukrajinu u februaru 2022., što je izazvalo najveći...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.