„Zakon Magnitskog“ ozbiljno poremetio rusko-američke odnose

Izvor: Vostok.rs, 27.Dec.2012, 09:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Zakon Magnitskog“ ozbiljno poremetio rusko-američke odnose

27.12.2012. -

To je izjavio zamenik ministra spoljnih poslova Ruske Federacije Sergej Rjabkov u intervjuu za „Glas Rusije“. Govoreći o minusima 2012. godine na međunarodnom dnevnom redu, Rjabkov je spomenuo „odsustvo napretka u čitavom nizu razvojnih pravaca sa SAD“. „U nečemu je došlo do ozbiljnog nazadovanja, - konstatovao je Rjabkov. – „Zakon Magnitskog“ i neizbežni odgovor naše strane su iskomplikovali situaciju“.

Ali Moskva gleda na budućnost >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << s optimizmom, rekao je zamenik ministra. „Održani su predsednički izbori u Rusiji i SAD. Gajimo određene nade povodom drugog predsedničkog mandata Obame“.

Izvor: Glas Rusije, foto: Golos Rossii    
Pogledaj vesti o: Moskva,   Predsednički izbori,   Izbori

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.