Izvor: Blic, 13.Okt.2016, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaharova: Amerika nastavlja da uništava odnose s Rusijom

Administracija američkog predsednika Baraka Obame nastavlja da uništava odnose sa Moskvom uoči predsedničkih izbora u SAD sledećeg meseca, izjavila je danas portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

Sa žaljenjem konstatujemo da Vašington nastavlja da kvari bilateralne odnose sa Rusijom. Skoro svaki dan čujemo nove pretnje produženjem sankcija - istakla je Zaharova na konferenciji za novinare u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Moskvi, a preneo je Rojters.

Ona je dodala i da su američki navodi da je Rusija hakovala mejlove Demokratske stranke laž i da bi svaka eventualna odmazda američkih vlasti za to predstavljala krivično delo.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaharova: Washington i dalje kvari odnose s Moskvom

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 13.Okt.2016

Administracija američkog predsjednika Baracka Obame nastavlja da uništava odnose sa Moskvom uoči predsjedničkih izbora u SAD idućega mjeseca, izjavila je glasnogovornica ruskog Ministarstva vanjskih poslova Marija Zaharova. "Sa žaljenjem konstatiramo da Washing ton nastavlja kvariti bilateralne...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

"Obamina vlast nastavlja da uništava odnose sa Moskvom"

Izvor: B92, 13.Okt.2016

Administracija američkog predsednika Baraka Obame nastavlja da uništava odnose s Moskvom uoči predsedničkih izbora u SAD sledećeg meseca...To je izjavila portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova..."Sa žaljenjem konstatujemo da Vašington nastavlja da kvari bilateralne odnose...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.