ZVANIČNO: Lester promovisao najveće pojačanje od 19.500.000 evra

Izvor: MozzartSport.com, 08.Jul.2016, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVANIČNO: Lester promovisao najveće pojačanje od 19.500.000 evra

Lisice potrošile gotovo 40.000.000 ovog leta...

Lester je danas i zvanično predstavio najveće pojačanje ovog leta. Ahmed Musa, doskorašnji napadač CSKA iz Moskve, preselio se zvanično na Ostrvo u transferu vrednom 19.500.000 evra.

Lisice su dobile sjajno pojačanje, gol-igrača koji će u kaombinaciji sa Džejmijem Vardijem i Šinđijem Okazakijem biti strah i trepet za golmane, kako >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u Premijer ligi, tako i u Ligi šampiona.

Nigerijac, koji u oktobru puni tek 24 godine, potpisao je četvorogodišnji ugovor sa šampionom Engleske.

„Srećan sam što sam pojačao Lester. To je za mene jedan od najvećih klubova na svetu i osećaj je fantastičan. Na ovaj korak sam se odlučio i iz razloga što se radi o šampionu Engleske u kojem vlada iskrena porodična atmosfera. Jedva čekam da upoznam navijače i daću sve od sebe kako bi ih usrećio“, poručio je Musa na predstavljanju.

Ahmed Musa je četvrto pojačanje Lestera ovog leta, a njegovim obeštećenjem Lisice su došle do sume od potrošenih gotovo 40.000.000 evra. Pre Nigerjca, na King Pauer stadion su stigli Napalis Mendi (Nica, 15.500.000), Ron-Robert Zeler (Hanover, 3.500.000) i Luis Ernadez (Spoerting Hihon, slobodan agent).

(FOTO: Screenshot)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.