ZNATE DA JE PREDSEDNIK UVEK SPREMAN Vanredna situacija u Moskvi? Otkriveno kako je Putin danas stigao u Kremlj

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2023, 16:59

"ZNATE DA JE PREDSEDNIK UVEK SPREMAN" Vanredna situacija u Moskvi? Otkriveno kako je Putin danas stigao u Kremlj

Mnogi Moskovljani su imali danas probleme da stignu do svojih kancelarija

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov rekao je danas da je predsednik Rusije Vladimir Putin došao u svoj kabinet iako nisu povoljni vremenski uslovi. Kako je naveo, Putin je stigao na posao pre nego što je sneg počeo neprekidno da veje i "pre nego što je krenuo kompletni kolaps".

Peskov je rekao da "Putinov put do posla nije bio težak kao što je to bio slučaj sa drugim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Moskovljanima jutros".

- Zima dođe svake godine i sneg pada svake godine. Dakle, ništa neobično se nije dogodilo - rekao je Peskov. On nije precizirao u koliko sati je Putin stigao u Kremlj, kao ni koja ruta je korišćena jer su to veoma poverljive informacije.

Putin je, naveo je Peskov, jutros obavešten o vremenskim nepogodama u ruskim regionima - na Krimu, u Sevastopolju, Krasnodarskoj teritoriji i na Dalekom istoku. Peskov je rekao da Putinov odlazak u južne ruske regione pogođene olujom još nije potreban.

Sochi, Russia. Consequences of a major storm battering the region. I wish God finally had enough of this country slandering him and killing innocent people in his name. But alas, as history shows, his patience can tolerate even more. pic.twitter.com/UK6uUPLy6J

— Dmitri (@wartranslated) November 27, 2023

- Ali znate da je predsednik uvek spreman - dodao je Peskov. Peskov je istakao i da ni njemu nije bilo lako da danas stigne do posla, ali je dodao da niko nije kasnio od radnika u Kremlju, te da su svi stigli na vreme.

Istovremeno, direktor Hidrometeorološkog centra Rusije Roman Vilfand je naglasio da ovakvih "nenormalnih snežnih padavina" u Moskvi nije bilo od 1977. godine. Nevreme na Krimu odnelo je najmanje jedan život, a na udaru uragana našao se Soči gde su brojni objekti poplavljeni.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.