Izvor: N1 televizija, 12.Jan.2022, 12:01

Vulin o prisluškivanju: Ruski opozicionar lažov, moraće da se pravda pred sudom

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin rekao je povodom navoda da je ruski opozicionar Vladimir Kara-Murza izjavio da su pripadnici ruske opozicije prisluškivani tokom sastanka u Beogradu i da je srpski ministar policije predao transkripte tih razgovora Moskvi da "svaka budala može da ima svoje mišljenje, baš kao što svaki špijun može da se predstavi kao humanitarni radnik ili aktivista bilo koje vrste", saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Socijaldemokrate u EP: Zgroženi smo prisluškivanjem ruske opozicije u Beogradu

Izvor: N1 televizija, 12.Jan.2022

Poslanici socijaldemokrata u Evropskom parlamentu reagovali su nakon pisanja Nove i intervjua opozicionara i protivnika režima Vladimira Putina, Vladimir Kara-Murza. Oni su istakli da su zgroženi vešću da je ministar policije Aleksandar Vulin učestvovao u nelegalnom prisluškivanju ruske opozicije.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.