Vučić o poseti Moskvi i susretu sa Putinom 23. juna

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2020, 23:50

Vučić o poseti Moskvi i susretu sa Putinom 23. juna

Vučić je rekao da to nema nikakve veze sa izborima i eventualnom podrškom njemu na izborima, jer je susret planiran za posle izbora

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je večeras da će 23. juna imati bilateralan sastanak sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom, kao i da će 24. juna učestvovati na Paradi u Moksvi.

- Imaću 23. juna bilateralni susret sa Putinom, a 24. ću prisustvovati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Paradi pobede, što je velika čast - istakao je Vučić.

Imamo dogovoren tet-a-tet, dodao je Vučić.

On je rekao da to nema nikakve veze sa izborima i eventualnom podrškom njemu na izborima, jer je susret planiran za posle izbora.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.