Volim crno-belo

Izvor: RTS, 21.Jan.2011, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Volim crno-belo

"Oduvek sam želeo da igram u Juventusu, voleo sam te boje (crno-bele) od kada je Vladimir Jugović igrao u torinskom klubu", rekao je Miloš Krasić za list Korijere delo Sport.

Fudbaler Juventusa Miloš Krasić rekao je da je oduvek želeo da igra za taj klub.

"Dejan Stanković je želeo da pređem u Inter? Nisam za to čuo i ne znam da li je taj klub uopšte želeo da me angažuje. Ali, u svakom slučaju, ništa ne bi moglo da promeni moj izbor", dodao je reprezentativac >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Srbije.

Krasić je u avgustu prešao iz moskovskog CSKA u Juventus i jedan je od najvažnijih igrača torinskog kluba.

"Pre nekoliko godina trebalo je da pređem u Milan... Tražili su me mnogi klubovi, ali ja sam izabrao Juventus", rekao je on.

Posle 20 kola u italijanskom prvenstvu Juventus zauzima šesto mesto na tabeli sa sedam bodova zaostatka za vodećim Milanom.

Reprezentativac Srbije smatra da borba za titulu još nije gotova.

"Skudeto? Sve je moguće, svi klubovi su blizu", rekao je Krasić.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krasić: Zvao me milanski klub...

Izvor: Sportal.rs, 21.Jan.2011

Fudbaler Juventusa Miloš Krasić još jednom je ponovio da je oduvek želeo da igra za taj torinski klub.- Oduvek sam želeo da igram u Juventusu, voleo sam te boje (crno-bele) od kada je Vladimir Jugović igrao u torinskom klubu - rekao je Krasić za list Korijere delo Sport, a prenosi Beta.

Nastavak na Sportal.rs...

KRASIĆ: U JUVENTUS SAM OTIŠAO ZBOG JUGOVIĆA

Izvor: Kurir, 22.Jan.2011, 08:12

„Stara dama“ prva ljubav! Srpski reprezentativac Miloš Krasić priznao je italijanskim medijima da njegova ljubav prema Juventusu datira još iz vremena dok je za ovaj klub igrao Vladimir Jugović. Prema njegovim rečima, imao je ponudu još nekih evropskih, ali i italijanskih ekipa, ali je bio...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.