Viktor Rad potpisao za CSKA

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Feb.2018, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viktor Rad potpisao za CSKA

Američki košarkaš Viktor Rad prešao je u moskovski CSKA sa potpisom jednomesečnog ugovora, objavljeno je danas na sajtu kluba.

Ovaj 26-godišnji skočni krilni košarkaš u redove ruskog velikana dolazi iz turskog Gacijantepa sa kratkoročnim dogovorom, ali i opcijom da ostane do kraja sezone.

Ove sezone u turskom šampionatu prosečno je beležio 11 poenta, 7,4 skoka i dve asistencije po meču.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Rad se vraća u Rusiju posle godinu i po dana gde je nosio dres Njižnjeg iz Novgoroda, a tokom karijere nastupao je za Makabi Tel Aviv i filijalu NBA ligaša Filadelfije.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CSKA potpisao Rada!

Izvor: MozzartSport.com, 15.Feb.2018

Američki košarkaš Viktor Rad prešao je u moskovski CSKA sa potpisom jednomesečnog ugovora, uz opciju produžetka saradnje do kraja sezone. Rad u redove ruskog velikana dolazi iz turskog Gacijantepa sa kratkoročnim dogovorom. "Odlučili smo da potpišemo Rada zbog problema sa povredama koje imamo....

Nastavak na MozzartSport.com...

Rad u CSKA na mesec dana

Izvor: B92, 15.Feb.2018

Američki košarkaš Viktor Rad prešao je u moskovski CSKA sa potpisom jednomesečnog ugovora, objavljeno je na sajtu kluba...Ovaj 26-godišnji krilni košarkaš u redove ruskog velikana dolazi iz turskog Gazijantepa sa kratkoročnim dogovorom, ali i opcijom da ostane do kraja sezone...Ove sezone u...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.