VTB - CSKA ubedljiv, De Koloov povratak u velikom stilu

Izvor: Sportske.net, 26.Dec.2016, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VTB - CSKA ubedljiv, De Koloov povratak u velikom stilu

Srpski internacionalac Miloš Teodosić nije imao zapaženiju ulogu u novoj pobedi koju je moskovski CSKA upisao u VTB ligi. Francuz Nando De Kolo zaigrao posle 12 mečeva pauze.

Aktuelni šampion regionalne VTB lige upisao je desetu ovosezonsku pobedu u pomenutom takmičenju, pošto je kao domaćin lako izašao na kraj sa Jeniseja iz Krasnojarska.

Moskovski CSKA slavio je rezultatom 85:63 (21:15, 19:21, 24:11, 21:16) a utakmicu je obeležio povratak Francuza >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Nanda De Koloa koji je propustio prethodnih 12 mečeva.

Upravo je francuski internacionalac predvodio "Armejce" do trijumfa sa 19 poena, 6 skokova i 2 asistencije, dok je naš Miloš Teodosić bio pošteđen većih napora.

Kapiten reprezentacije Srbije na terenu je proveo nešto manje od 10 minuta i za to vreme postigao 5 poena (1/4 za dva, 1/3 za tri).

CSKA posle 11 odigranih utakcima u VTB ligi vodi na tabeli sa skorom 10-1, a jedini poraz "Armejcima" je nanela Lokomotiva Kubanj na čijoj klupi sedi naš Saša Obradović.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.