(VIDEO) SREĆAN ROĐENDAN, MAJMUNE: Pogledajte kako su se Rusi narugali Obami

Izvor: Press, 07.Avg.2014, 22:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) "SREĆAN ROĐENDAN, MAJMUNE": Pogledajte kako su se Rusi narugali Obami

Naime, grupa Rusa je na američkoj ambasadi u Moskvi laserom nacrtala Obamin lik i bananu kako mu ulazi i izlazi iz usta, a uz to su napisali još i “srećan rođendan” na engleskom jeziku.
Za ovaj “projekat” odgovornost je, preko popularne ruske društvene mreže VK, preuzela Moskovska studentska inicijativa.
U poslednje vreme sve je više rasističkih poruka namenjenih Obami.

 
Takođe na predsednikov >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << rođendan, razmotan je transparent u blizini američkog konzulata u Moskvi, na kome je Obama nacrtan kao “tri majmuna” - ali, umesto poruke "ne vidim, ne čujem i ne govorim zlo", napisano je "ne vidim, ne čujem i ne govorim istinu".

 
Pogledajte video:

Nastavak na Press...






Povezane vesti

HIT: Ovako Rusi čestitaju rodjendan Obami! (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 07.Avg.2014

Za svoj 53. rođendan američki predsednik Barak Obama dobio je niz čestitiki iz čitavog sveta, ali i jednu neobičnu...Naime, grupa Rusa je na američkoj ambasadi u Moskvi laserom nacrtala Obamin lik i bananu kako mu ulazi i izlazi iz usta, a uz to su napisali još i “srećan rođendan” na engleskom...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.