Izvor: Nezavisne Novine, 25.Maj.2017, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni teroristi Islamske države, planirali napad u Moskvi

MOSKVA - Ruska Federalna služba bezbjednosti /FSB/ uhapsila je grupu terorista povezanih sa Islamskom državom"koji su planirali napade na javni prevoz u Moskvi.

Riječ je o građanima Rusije i zemalja Centralno-azijastskog regiona.

Prilikom pretresa njihovih stanova pronađene su improvizovane eksplozivne naprave, kao i laboratorija za njihovu proizvodnju, prenosi "Sputnjik".

Pored toga, pronađene su i automatske puške, municija, kao i ekstremistička >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << literatura.

Ustanovljeno je i da su četvorica terorista namjeravala da nakon izvršenja terorističkog napada napuste Rusiju i odu za Siriju kako bi učestvovali u borbenim dejstvima na strani Islamske države.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Uhapšeni teroristi Islamske države, planirali napad u Moskvi

Izvor: BKTV News, 25.Maj.2017

Ruska Federalna služba bezbednosti (FSB) Rusije uhapsila je četiri pripadnika ekstremističke grupe Islamska država, koji su planirali napade na javni prevoz u Moskvi...FSB navodi da su četvorica članova grupe uhapšeni u Moskvi, preneo je TASS...Oni, takođe, preciziraju da su neki od njih državljani...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.