(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Dečak (4) pao sa pokretnih stepenica pri velikoj visini, zadobio najstrašnije povrede

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2021, 21:34

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Dečak (4) pao sa pokretnih stepenica pri velikoj visini, zadobio najstrašnije povrede

Dete se trenutno nalazi na intenzivnoj nezi

Četvorogodišnji dečak zadobio je ozbiljne povrede glave, u momentu kada roditelji nisu gledali u njegovom pravcu.

Dete je potrčalo do pokretnih stepenica i uhvatilo se za gumeni rukohvat na spoljnoj strani dok se penjalo na prvi sprat u tržnom centru u Moskvi.

Video prikazuje kako se dečak držao do vrha pokretnih stepenica dok su dve žene stajale >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gledajući sa užasom kako se odvija cela situacija.

Nesposoban da se popne na sigurno, dečak je pao sa visine od 20 metara i srušio se na šalter kafića ispod pokretnog stepeništa i tom prilikom zadobio povrede glave i grudnog koša.

Upozoravamo da je video snimak uznemirujućeg sadržaja. Možete pogledati OVDE.

Jedna žena, za koju se veruje da je dečakova majka, brzo je pojurila prema mestu gde je palo nesrećno dete, piše Dejli Mejl.

Izvor u tržnom centru rekao je da je dete iskoristilo trenutak nepažnje roditelja i potrčalo do pokretnih stepenica.

- Uhvatio se rukama za spoljnu stranu gumene ograde pokretnih stepenica, popeo se na nivo prvog sprata, gde je pao na šalter kafića - rekao je jedan od očevidaca.

Dečak se navodno trenutno nalazi na intenzivnoj nezi, a kako tamnošnji mediji prenose ima otvorenu povredu glave, prelom lobanje, i unutrašnje povrede grudnog koša i pluća.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.