Izvor: Pančevac-online.com, 06.Apr.2023, 21:05

VUČIĆ: Predsednik razotkrio mračne namere lažne države Kosovo, najavio povećanje plata i penzija, pruge, stadione…

Predsednik Aleksandar Vučić gost je emisije „Četvrtkom u 9“ na prvom programu RTS-a. Vučić je podsetio da smo od 2014. godine, od kada je na čelu Vlade, imali uvođenje najtežih mera. – Tada smo morali da idemo na mere fiskalne konsolidacije. Užasno teško vreme – kazao je on i podsetio i na poplave, migrantsku krizu, pritiske […] The post VUČIĆ: Predsednik razotkrio mračne namere lažne države Kosovo, najavio povećanje plata i penzija, pruge, stadione… appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"CRNA GORA NEĆE BITI ANTISRPSKA" Vučić: SPC važna za opstanak srpskog naroda ma gde god živeli!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2023

Predsednik Aleksandar Vučić gost je emisije "Četvrtkom u 9" na prvom programu RTS-a...Predsednik Vučić kaže da u Crnoj Gori već godinama najveći deo medija i političke elite je dobrodošao, "moderan i savremen", ukoliko se u prvoj rečenici ogradi od Srbije...- Ukoliko se ne ogradi od Srbije,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.