CRNA GORA NEĆE BITI ANTISRPSKA Vučić: SPC važna za opstanak srpskog naroda ma gde god živeli!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2023, 22:24

"CRNA GORA NEĆE BITI ANTISRPSKA" Vučić: SPC važna za opstanak srpskog naroda ma gde god živeli!

Predsednik Aleksandar Vučić gost je emisije "Četvrtkom u 9" na prvom programu RTS-a.

Predsednik Vučić kaže da u Crnoj Gori već godinama najveći deo medija i političke elite je dobrodošao, "moderan i savremen", ukoliko se u prvoj rečenici ogradi od Srbije.

- Ukoliko se ne ogradi od Srbije, on je četnički vojvoda, krezubi... Mislim da je SPC strašno važna za opstanak srpskog naroda ma gde srpski narod živi, ne samo u regionu. To je njena uloga vekovima. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mislim da imamo "najmoćnije oružje" - srpsku ekonomiju - rekao je Vučić.

Dodaje da Crna Gora uvek ima pruženu ruku od Srbije, kao i Jakov Milatović.

- Sve što požele da radimo zajedno, mi smo spremni da radimo zajedno. Nemam očekivanja, možda imam nadanja - rekao je Vučić.

Ističe da se nada da Crna Gora neće biti antisrpska.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.