UŽIVO: Engleska i Hrvatska za drugog finalistu, Francuska čeka

Izvor: Večernje novosti, 11.Jul.2018, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Engleska i Hrvatska za drugog finalistu, Francuska čeka

Englezi i Hrvati u Moskvi igraju meč koji jedan tim vodi u borbu za pehar, a drugi za utešno treće mesto Borba za pehar ili za treće mesto. Pobednik drugog polufinalnog meča ide na megdan Francuskoj u finalu, dok će poraženi sa Belgijom igrati utešni susret. Drugi polufinalni susret na programu je večeras u Moskvi, a snage će odmeriti Engleska >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << i Hrvatska. Dve selekcije koje su do ove faze došle posle pobeda protiv Švedske odnosno Rusije. Kada su sastavi timova u pitanju Geret Sautgejt nema probleme, dok je kod Zlatka Dalića Šime Vrsaljko pod upitnikom. Dešavanja iz Rusije pratite na sajtu “Novosti”.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Ivanišević: "Tako ste arogantni, svakako ćete kući, ali..."

Izvor: Sportske.net, 11.Jul.2018

Trener Miloša Raonića se nada da će danas stići da odgleda kako Englezi plaćaju za svoju aroganciju....Nekadašnji šampion Vimbldona kaže da je Engleska već u finalu..."Izgleda da ste pobedili, ne samo Hrvatsku već i Francusku, već ste doneli pehar kući, već ste najbolji na svetu", rekao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.