U Moskvi počela epidemija gripa

Izvor: Vostok.rs, 01.Feb.2013, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Moskvi počela epidemija gripa

01.02.2013. -

Moskva je premašila epidemiološki prag gripa. Zamenik gradonačelnika Moskve Leonid Pečatnjikov je primetio da je nivo bolesnih gripom u poređenju sa prošlom godinom veći za 14 odsto. Epidemiološki prag 2012. godine nije bio premašen. Sada je samo za nedelju dana registrovano 80 >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << hiljada bolesnih, ne računajući one koji se nisu obratili lekaru i leče se samostalno. Prehlade mogu dovesti do teških posledica. Moskovljani masovno kupuju u apotekama protivvirusne preparate.

Izvor: Glas Rusije, foto: RIA Novosti    

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

U Moskvi će biti održana izložba sovjetske umetnosti

Izvor: Vostok.rs, 01.Feb.2013

01.02.2013. -..Vlada Moskve i sindikat ''Manjež'', od 7. do 28. februara 2013. godine u Muzeju i izložbenom centru ''Rabočiй i Kolhoznica'' otvoriće izložbu sovjetske umetnosti ''Rabočie i kolhoznicы'', gde će biti predstavljene slike i fotografije sakupljene iz muzeja i privatnih kolekcija....

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.