U Državnoj dumi privedeno 8 članova opozicije

Izvor: Vostok.rs, 06.Apr.2012, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Državnoj dumi privedeno 8 članova opozicije

06.04.2012. -

Kako je saopšeno od strane organa za sprovođenje zakona u glavnom gradu, u Moskvi, u zgradi Državne dume privedeno je 8 osoba, koje su pokušale da sprovedu nedozvoljenu akciju.

U međuvremenu, predstavnik ''Levog fronta'' Sergej Udaljcov potvrdio je privođenje 8 osoba i izjavio, da je u akciji učestvovalo oko 30 osoba.

Opozicija je zatražila od države da ispuni obaveze kapitalnog renoviranja kuća. Danas se u Državnoj dumi održavaju ročišta posvećena finansiranju kapitalnog renoviranja velikog broja stanova.

Izvor: Golos Rossii, foto
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vežbe Rusije i NATO-a u raketnoj odbrani

Izvor: Vostok.rs, 06.Apr.2012

06.04.2012. -..U Nemačkoj su završene komjuterske vežbe komande i osoblja između Rusije i NATO-a u raketnoj odbrani, koje su prošle uspešno, izjavio je načelnik Glavne uprave za međunarodnu vojnu saradnju, ministar odbrane Rusije Sergej Košolev...U vežbama je učestvovalo više od 60 vojnih...

Nastavak na Vostok.rs...

Jedna od država NATO-a neće doći na konferenciju zbog manjka finansijskih sredstava

Izvor: Vostok.rs, 06.Apr.2012

06.04.2012. -..Jedna od Evropskih zemalja članica NATO-a neće prisustvovati konferenciji o protivraketnoj odbrani u Moskvi iz finansijskih razloga. To je danas saopštio na sastanku sa vojno-diplomatskim korpusom u glavnom gradu, načelnik za međunarodnu vojnu saradnju i ministar odbrane Sergej Košelev...''Za...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.