Traže se intimne sekretarice

Izvor: RTS, 11.Feb.2009, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Traže se "intimne" sekretarice

Moskovska agencija za zapošljavanje traži mlade i atraktivne sekretarice koje su spremne da budu "intimne" sa svojim šefom.

Jedna moskovska agencija za zapošljavanje nedavno je dala oglas u kojem se nudi posao sekretarice, ali naglašava potencijalnim kandidatkinjama da budu spremne na "intimnost" sa šefom.  

Međutim, u agenciji tvrde da njihova ponuda nema nikakve veze s prostitucijom ili "poslovnom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pratnjom", već da samo pomažu devojkama da nađu dobro plaćen posao.

Ugovorom je predviđeno da sekretarice rade pet dana sedmično po 8 sati. Ali jedan sat dnevno je rezervisan za "intimne aktivnosti", šta god to podrazumevalo, za prosečnu platu od 3.000 do 3.500 dolara.

Prema prvom delu ugovora, devojka se mora obavezati da će održavati dobru fizičku kondiciju, poštovati poslovnu etiku i čuvati profesionalne tajne.

Drugi deo je posvećen minimalizovanju rizika poslodavca. Agencija mora biti spremna da nadoknadi štetu klijentu ukoliko devojka koju pošalje stupi u brak, ima intimne odnose sa drugim radnicima firme ili oda poslovnu tajnu.

Ako se devojka ne svidi poslodavcu, biće zamenjena u roku od 2 meseca, ali ova opcija se može iskoristiti samo jedanput.

"Mi kombinujemo usluge agencije za zapošljavanje i za nalaženje partnera", kaže Petr Iverin, čija je agencija specijalizovana za povezivanje vlasnika firmi i menadžera sa "intimnim" sekretaricama.

Petr se pohvalio da je, u poslednjih godinu i po dana, agencija na taj način zaposlila preko 3.000 žena i za sada se niko nije žalio.

Još navodi da su mnoge velike svetske "face" oženile svoje sekretarice, između ostalog, Bil Gejts i Kim Džong Il, lider Severne Koreje. 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.