Tajm: Bela kuća postaje Hram Vasilija Blaženog FOTO

Izvor: B92, 18.Maj.2017, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tajm: Bela kuća postaje Hram Vasilija Blaženog FOTO

Američki "Tajm" stavio je na naslovnu stranu izdanja koje treba da izađe 29. maja sliku Bele kuće kako se postepeno pretvara u Hram Vasilija Blaženog u Moskvi.

Urednik američke televizije "NBC njuz“ skrenuo je na to pažnju, komentarišući na svom Tviter nalogu da su na naslovnoj strani prikazani Bela kuća i Kremlj.

"Nova naslovnica časopisa ’Tajm‘: Bela kuća/Kremlj“, napisao je urednik >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << NBC njuza Bred Džefi, prenosi "Sputnjik".

Na sajtu samog časopisa naslovnu stranicu prati članak posvećen „ratu ruskih društvenih mreža sa Amerikom“.

Američki mediji nastavljaju da optužuju Moskvu za mešanje u predsedničke izbore u SAD. Agencija Rojters je, pozivajući se na neimenovane sadašnje i bivše američke zvaničnike, saopštila da su članovi Trampovog predizbornog štaba kontaktirali sa ruskim zvaničnicima poslednjih sedam meseci predizborne trke u Sjedinjenim Američkim Državama.

Američke obaveštajne agencije više puta su optužile Moskvu da pokušava da utiče na izbore u SAD 2016. godine. Rusija je negirala sve navode. Portparol Kremlja ih je nazvao „potpuno neosnovanim“.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMERIČKI MEDIJI NE ODUSTAJU OD PRIZIVANJA SUKOBA: Belu kuću pretvorili u čuveni moskovski hram

Izvor: Kurir, 19.Maj.2017, 08:06

...Naslovnu stranu lista prati članak o "ratu ruskih društvenih mreža sa Amerikom", objavljeno je na sajtu Tajma..Hram Vasilija Blaženog nalazi se na Crvenom trgu i jedan je od simbola Moskve i Rusije..Front page of Time magazine, no cover-line needed #DodgyDon pictwittercom/chC9IG6mSZ..Američki...

Nastavak na Kurir...

Šokantna naslovna strana Tajma: Bela kuća nestaje i pretvara se u Crveni trg! (FOTO) (ANIMACIJA)

Izvor: Telegraf.rs, 19.Maj.2017

Foto: time.com/Brobel Design..Na naslovnoj strani američkog nedeljnika "Tajm" koja treba da izađe 29. maja, postavljena je slika Bele kuće koja se postepeno pretvara u Hram Vasilija Blaženog na Crvenom trgu u Moskvi...Naslovnu stranu lista prati članak o "ratu ruskih društvenih mreža sa Amerikom",...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.