TREĆI TERORISTA IZ MOSKVE SVE PRIZNAO: Zbog ovoga što je rekao sada mu preti doživotna robija, OTKRIO I GLAVNI MOTIV (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Mar.2024, 00:35

TREĆI TERORISTA IZ MOSKVE SVE PRIZNAO: Zbog ovoga što je rekao sada mu preti doživotna robija, OTKRIO I GLAVNI MOTIV (VIDEO)

Ponuđen mu je novac da ubija ljude.
Za teroristički napad na koncertnu salu Krokus u Moskvi, treći terorista priznao je krivicu na saslušanju u sudu.
Podsetimo, teroristi je ponuđeno 500 hiljada rubalja da ubije što više ljudi.
Maksimalna kazna za ovo delo je doživotni zatvor. Broj žrtava u terorističkom napadu na tržni centar "Krokus siti" u Moskvi porastao je na 137, saopštio je ranije danas ruski Istražni komitet.
Dodaje se da je među poginulima i troje dece, preneo je TASS. Pored toga, broj povređenih porastao je na 180, od kojih su 142 osobe hospitalizovane....

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.