TOS: Srbija među najtraženijima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Nov.2016, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TOS: Srbija među najtraženijima

Turistička organizacija Srbije saopštila je da je prvi štampani turistički vodič na ruskom jeziku, u izdanju izdavačke kuće Poliglot, koji je finansijski i organizaciono podržala TOS, nalazi se na petom mestu po broju prodatih primeraka u Rusiji.

Na spisku asortimana najpopularnije knjižare Ruske prestonice Moskva, među najtraženijim turističkim vodičima u knjižarama Moskve našao se i vodič o Srbiji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Vodič predstavlja lepote Srbije i po broju prodatih primeraka stao je odmah iza Izraela, Budimpešte i same Moskve, navodi se u saopštenju.

Poliglot o Srbiji je iz štampe izašao u drugoj polovini septembra ove godine i prvi je turistički štampani vodič na ruskom jeziku u Srbiji, navodi se u saopštenju.

Poliglot je do sada predstavio 160 destinacija, izdao sedam miliona štampanih primeraka, dobitnik je više nagrada za najbolji vodič na ruskom, a prvo izdanje vodiča za Srbiju odštampano je u 10.000 primeraka.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.