Srušio se ruski vojni avion, članovi posade se katapultirali

Izvor: Blic, 29.Dec.2011, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srušio se ruski vojni avion, članovi posade se katapultirali

Ruski vojni avion srušio se danas prilikom sletanja na jugu zemlje, a oba člana posade su preživela jer su uspela da se katapultiraju.

Portparol ruskog Ministarstva odbrane, poručnik Igor Konašenkov, izjavio je da se bombarder dvomotorac tipa "Su-24", tokom redovne vežbe, srušio prilikom sletanja u vazduhoplovnu bazu Marinovka, na 870 kilometara južno od Moskve.

Po udaru u zemlju avion se zapalio, prenela je agencija AP.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SRUŠIO SE RUSKI AVION SU-24, PILOTI SE KATAPULTIRALI

Izvor: Kurir, 29.Dec.2011

Bombarder dvomotorac, tokom redovne vežbe, pao prilikom sletanja u vazduhoplovnu bazu Marinovka, 870 kilometara južno od Moskve..MOSKVA - Ruski vojni avion srušio se danas prilikom sletanja na jugu zemlje, a oba člana posade su preživela jer su uspela da se katapultiraju...Portparol ruskog Ministarstva...

Nastavak na Kurir...

Rusija: Srušio se vojni avion

Izvor: B92, 29.Dec.2011

Moskva -- Ruski vojni avion srušio se prilikom sletanja na jugu zemlje, a oba člana posade su preživela jer su uspela da se katapultiraju...Portparol ruskog Ministarstva odbrane, poručnik Igor Konašenkov, izjavio je da se bombarder dvomotorac tipa "Su-24", tokom redovne vežbe, srušio prilikom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.