Srpski glumac Milos Bikovic vec nekoliko dana se nalazi u nasoj prestonici a sa njim je u Beograd doputovala i njegova devojka Aglaja Tarasova.

Izvor: medio.rs, 29.Jun.2017, 09:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski glumac Milos Bikovic vec nekoliko dana se nalazi u nasoj prestonici a sa njim je u Beograd doputovala i njegova devojka Aglaja Tarasova.

Njih dvoje su pravo iz Moskve doleteli na svadbu Jelisavete Orašanin, kojoj je Biković jedan od najbližih prijatelja. Glumac je boravak u Beogradu iskoristio i kako bi posetio Mirijevo i upoznao se sa lokacijom na kojoj će snimati film „Južni vetar”.

U toj situaciji prošetao je sa gradskim zvaničnikom, a mnogima je za oko zapao jedan odevni komad njegove lepše polovine: kratak šorts. Fotografije je na svojoj Facebook stranici objavila Gradska opština Zvezdara, >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << a komentatori nisu mogli da joj oproste (po njima) neprikladno oblačenje i pokazane noge.

Ti isti komentatori očigledno nisu shvatili da je u pitanju bio neformalni susret, kao i to i da su ostali prisutni bili, u najmanju ruku, ležerno obučeni. Beograd ovih dana podseća na Mordor, topi se asfalt koliko je vruće i devojka zaista nije bila u obavezi da obuče haljinu ili šta god su već kritičari smatrali da je više prikladno. Uostalom, ima slobodu da se oblači kako god hoće i pred kim god hoće.

Izvor: Noizz.rs
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.