Srpski fudbaleri oplakuju žrtve bezumnog terorističkog napada u Moskvi

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2024, 23:59

Srpski fudbaleri oplakuju žrtve bezumnog terorističkog napada u Moskvi

Jedan od najtragičnijih događaja u novijoj svetskoj istoriji.
Užasne vesti o terorističkom napadu u Moskvi i desetinama ubijenih u koncertnoj dvorani "Krokus siti hol" potresli su ceo svet. Među onima koji su reagovali na stradanje civila su i srpski fudbaleri Đorđe Despotović i Lazar Ranđelović.
Žrtve bezumnog terorističkog akta oplakuju i srpski fudbaleri.
Đorđe Despotović, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i više ruskih klubova, okačio je na društvenim mrežama sliku sa zastavom Rusije i svećom pored koje stoji natpis "Moskva - 22.3.2024."...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OGLASILI SE IZ ZVEZDE: Poznato da li će se igrati meč sa Zenitom zbog terostističkog akta u Moskvi

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2024

Još nije poznato koliko je žrtva u koncertnoj dvorani "Krokus siti hol"...Užasne vesti o terorističkom napadu u Moskvi i desetinama ubijenih u koncertnoj dvorani "Krokus siti hol" potresli su ceo svet...U subotu u Beogradu treba da se odigra fudbalski meč između Crvene zvezde i Zenita i sada se...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

U ruskoj crkvi Svete Trojice u Beogradu služen parastos za stradale u Moskvi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Mar.2024, 19:33

U ruskoj crkvi Svete Trojice u Beogradu danas je služen parastos za žrtve terorističkog napada u koncertnoj dvorani "Krokus siti hol" u Moskvi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.