Srpska armija predvodi CSKA

Izvor: Sportski Žurnal, 07.Jul.2011, 02:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpska armija predvodi CSKA

Posle nekoliko nedelja najavljivanja transfera Miloša Teodosića u CSKA, konačno su se obe strane oglasile i potvrdile – srpski plejmejker će naredne tri godine nositi dres šampiona Rusije!
Iako je ostalo da Teodosić prođe još lekarske preglede, na sajtu Armejaca stoji zvanična informacija da su pregovori uspešno okončani, a promocija će biti održana 8. jula u Moskvi.
– Srećan sam što ću igrati u jednom od najvećih evropskih timova. Drago mi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << je što će CSKA imati jaku ekipu i siguran sam da ćemo moći da ispunimo sve ciljeve koje klub zacrta. Biće sjajno igrati zajedno sa mojim prijateljem Nenadom Krstićem koji je odličan igrač i još bolja osoba – izjavio je Teodosić.
Rusi su opisali srpskog reprezentativca kao jednog od igrača koji najviše obećava u evropskoj košarci. Posebno su naglasili njegovu izvanrednu sezonu 2009/2010 kada je predvodio Olimpijakos do finala Evrolige što mu je donelo i titulu MVP igrača elitnog takmičenja, zatim i najboljeg košarkaša Evrope. Povodom transfera Teodosića iz Olimpijakosa u CSKA, oglasio se i trener Moskovljana, a nekadašnji šef struke Pirejaca – Jonas Kazlauskas:
– Igra jednog tima obično zavisi od igrača na pozicijama jedan i pet. Drago mi je što smo baš na tim mestima pronašli adekvatne igrače. Krstić i Teodosić su dugo igrali zajedno u reprezentaciji Srbije i dobro poznaju jedan drugog. Nema potrebe previše da predstavljam Teodosića. Već ima dosta iskustva, igrao je mnogo vrhunskih utakmicama uključujući i one fantastične između Olimpijakosa i Panatinaikosa. Siguran sam da će nam biti od velike pomoći.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.