Teodosić i zvanično u CSKA

Izvor: B92, 06.Jul.2011, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teodosić i zvanično u CSKA

Postalo je i zvanično - Miloš Teodosić potpisao je trogodišnji ugovor sa moskovskim CSKA koji će postati važeći kada srpski plej prođe lekarske preglede.

"Drago mi je što ću igrati za jedan od najboljih evropskih timova".

"Srećan sam što CSKA ima jaku ekipu i uveren sam da ćemo ispuniti ciljeve koji su nam postavljeni. Naravno, biće divno igrati sa Nenadom Krstićem, odličnim igračom i osobom", izjavio je 24-godišnji Teodosić.

Dogovor koji je postignut >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa Teodosićem i centrom reprezentacije Srbije Nenadom Krstićem značajan je treneru Jonasu Kazlauskasu.

"Igra tima obično je definisana košarkašima na poziciji pleja i centra i drago mi je da smo pronašli plejmejkera koji će se dobro snaći uz Krstića. Oni su igrali zajedno u reprezentaciji Srbije, dobro se poznaju i mislim da će činiti vrhunski tandem. Teodosić je već iskusan igrač, igrao je u mnogo značajnih utakmica i siguran sam da će moći da nam pomogne”.

U Evroligi je Teodosić prosečno beležio 10.9 poena (39% šut za dva, 29% šut za tri poena), 2.7 skokova i 3.6 asistencija, a u domaćem šampionatu imao je 11.3 poena (68% šut za dva, 33% šut za tri), 3.4 skoka i 5.6 asistencija.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teodosić potpisao na tri godine sa CSKA

Izvor: Vesti-online.com, 06.Jul.2011

Srpski košarkaš Milos Teodosić potpisao je trogodišnji ugovor sa moskovskim CSKA, saopštio je ruski klub...Na zvaničnom sajtu CSKA se navodi da će ugovor postati važeći kada srpski košarkaš prodje lekarske preglede..."Drago mi je što ću igrati za jedan od najboljih evropskih timova. Srećan...

Nastavak na Vesti-online.com...

Srpska armija predvodi CSKA

Izvor: Sportski Žurnal, 07.Jul.2011, 02:01

Posle nekoliko nedelja najavljivanja transfera Miloša Teodosića u CSKA, konačno su se obe strane oglasile i potvrdile – srpski plejmejker će naredne tri godine nositi dres šampiona Rusije!. Iako je ostalo da Teodosić prođe još lekarske preglede, na sajtu Armejaca stoji zvanična informacija...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.