Srđan Babić je najbolji transfer Spartaka u letnjem prelaznom roku

Izvor: B92, 15.Nov.2023, 16:12

"Srđan Babić je najbolji transfer Spartaka u letnjem prelaznom roku"

Bivši fudbaler Spartaka iz Moskve Jegor Titov je govorio o transferu Srđana Babića u taj ruski tim.

On je istakao da je njegov prelazak, najbolji transfer Spartaka u letnjem prelaznom roku.

"Verovatno je Babić najbolji do sada. Poslednje kolo nije igrao zbog prehlade, ali je odlično krenuo. Katastrofalan meč Spartaka i samog Babiča bio je u Samari, a vrlo nepouzdano su igrali i u Voronježu", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao je Titov za "Metaratings.ru i nastavio priču:

"Negde je došlo do uspona i bilo je veoma svetlo, nekoliko puta je bio priznat kao najbolji igrač utakmice. Onda je usledio pad, kao i ceo tim. Ovo je pitanje za stručni štab, da pronađe ključeve za svakog igrača pojedinačno".

Bivši štoper crveno-belih je zablistao posle odlaska iz Beograda.

Babić je branio boje Almerije, u kojoj je bio i kapiten, a dobre partije nisu prošle nezapaženo, pošto je Spartak odlučio da ga angažuje.

Spartak je trenuto šest u ruskoj Premijer ligi sa 24 bodova, osam manje od prvoplasiranog Krasnodara i šest od drugoplasiranog Zenita.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.