Soči: Policija na tragu ubici Srbina

Izvor: Večernje novosti, 25.Okt.2012, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Soči: Policija na tragu ubici Srbina

MOSKVAOD STALNOG DOPISNIKAAMBASADA Srbije u Moskvi još nije dobila službenu informaciju od policije u Sočiju o tome kako se dogodilo ubistvo Velimira Kneževića (48) u Adleru. Zna se da je Knežević bio sa društvom u kafani ali tek bi trebalo da se rasvetli zbog čega su se sukobile dve grupe. Policija čeka na analizu uzroka smrti Kneževića kako bi se mogla podići optužnica, pogotovu što je ruska policija identifikovala napadače. Bilo ih je četvorica, troje je već uhapšeno ali se za ubicom još traga. Kako se zove ubica i njegova tri saučesnika u napadu policija za sada ne saopštava. Iako se priča kako je još jedan Srbin koji je bio u društvu Velimira Kneževića teže povređen, u našem konzulatu nemaju informaciju o njemu. Ko su napadači na Srbe uskoro će se znati kad policija pošalje našoj ambasadi službeni izveštaj, ali zasada postoji informacija da se radi o četiri Jermenina dok neki spominju i „četiri tamnoputa čoveka sa Kavkaza“. U Sočiju je trenutno koncentrisan veliki broj građevinara pa je moguće da dođe do nekih čarki. Stanovnici Kavkaza su inače „vrele krvi“ pa brzo dolaze, čak i međusobno, u sukobe. POVREĐEN JOŠ JEDAN RADNIKSTANKO Stakić, vlasnik firme „Stakić“ koja kao podizvođač u Sočiju radi za užičke „Puteve“, „Novostima“ je u četvrtak potvrdio da je još jedan radnik iz Srbije povređen u istom sukobu koji se tragično završio za Velimira Kneževića (48) iz Užica. Stakić je nerado i šturo odgovarao na pitanja o incidentu koji je koštao života jednog njegovog radnika. - Još jedan radnik je povređen, ali dok ne stignu medicinski papiri iz Rusije, ne mogu reći ništa više - rekao je Stakić posle čega je prekinuo telefonsku vezu. Podsetimo, Velimir Knežević je zadobio povrede glave kada se oko dva časa posle ponoći, zajedno sa još jednim kolegom, vratio u restoran u predgrađu Adler po telefon koji su prethodno tu zaboravili. Prema rečima naših radnika u Sočiju, tada ih je presrela grupa stranaca, najverovatnije Jermena. Usledilo je brutalno prebijanje, Knežević je kasnije preminuo u bolnici, a njegov kolega je i dalje pod medicinskim nadzorom.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Soči: Policija na tragu ubici Srbina

Izvor: S media, 25.Okt.2012

Ambasada Srbije u Moskvi još nije dobila službenu informaciju od policije u Sočiju o tome kako se dogodilo ubistvo Velimira Kneževića (48) u Adleru. Zna se da je Knežević bio sa društvom u kafani ali tek bi trebalo da se rasvetli zbog čega su se sukobile dve grupe...Policija čeka na analizu...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.