Skandal u Rusiji: Obezbeđenje Monike Beluči nasurnulo na fotografe i novinare (VIDEO)

Izvor: B92, 31.Dec.2016, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skandal u Rusiji: Obezbeđenje Monike Beluči nasurnulo na fotografe i novinare (VIDEO)

Glumica Monika Beluči privlači pažnjui gde god da se nalazi, ali je nedavno izazvan i skandal ispred jednog hotela u Moskvi dok je ulazila u automobil.

Naime, kako prenose ruski mediji, prema Moniki su u jednom trenutku krenula dva muškarca, novinar i fotograf. Obezbeđenje slavne glumice je osetilo da su se muškarci previše približili, pa su pokušali da ih udalje.

Dok su ljudi iz obezbeđenja gurali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << fotografa, prišao im je novinar sa leđa koji je pokušao da „izvuče“ kolegu, ali se situacija brzo smirila nakon što se umešalo i obezbeđenje iz hotela ispred kojeg se dešavao ovaj incident.

Pogledajte kako je to izgledalo.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.