Širi spisak Srbije – Jan-Karlo debituje, povratak zlatnih orlića

Izvor: B92, 05.Mar.2024, 12:57

Širi spisak Srbije – Jan-Karlo debituje, povratak "zlatnih orlića"

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković saopštio je širi spisak igrača za predstojeće prijateljske mečeve.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dragan Stojković Piksi objavio širi spisak Srbije za prijateljske duele protiv Rusije i Kipra u martu

Izvor: Danas, 05.Mar.2024

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković, saopštio je širi spisak igrača za predstojeće prijateljske mečeve, protiv Rusije 21. marta u Moskvi (18.00) i četiri dana kasnije, kada će rival Srbiji biti Kipar u Larnaki (18.00).

Nastavak na Danas...

Otac slavnih manekenki prozvao Bajdena: Proganjaćemo ih kao što su oni naciste

Izvor: B92, 05.Mar.2024

Mohamed Hadid, otac manekenki Điđi i Bele Hadid, prozvao je Džoa Bajdena na društvenim mrežama da podržava Izrael...Kao što je poznato, Mohamed je rođen 1948. godine u Nazaretu. Njegova porodica je ubrzo bila primorana da napusti Palestinu...Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.