Izvor: Danas, 05.Mar.2024, 13:11

Dragan Stojković Piksi objavio širi spisak Srbije za prijateljske duele protiv Rusije i Kipra u martu

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković, saopštio je širi spisak igrača za predstojeće prijateljske mečeve, protiv Rusije 21. marta u Moskvi (18.00) i četiri dana kasnije, kada će rival Srbiji biti Kipar u Larnaki (18.00).

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PIKSI IZABRAO SA KIM ĆE NAPASTI RUSIJU I KIPAR: Dvojica debitanata na spisku selektora!

Izvor: HotSport.rs, 05.Mar.2024

Velika čast za ‘crno-bele’ Reprezentacija Srbije u okviru priprema za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj igraće u martu protiv Rusije i Kipra. Selektor Dragan Stojković će na ovim mečevima računati i na dvojicu debitanata, a to su Jan-Karlo Simić iz Milana, ali i napadač Partizana...

Nastavak na HotSport.rs...

Stojković objavio širi spisak za obaveze u martu, "orlove" čekaju dve prijateljske utakmice

Izvor: Radio 021, 05.Mar.2024

Selektor fudbalske reprezenacije Srbije, Dragan Stojković Piksi objavio širi spisak za reprezentativno okupljanje u martu. "Orlove" čekaju dve prijateljske utakmice.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.