Sahranjen ruski opozicionar Aleksej Navalni

Izvor: VOA, 01.Mar.2024, 19:52

Sahranjen ruski opozicionar Aleksej Navalni

Ruski opozicionar Aleksej Navalni sahranjen je u Moskvi. Ispraćaju su prisustvovale hiljade ljudi, koje su mu klicale, poručivši da će Rusija biti slobodna. Navalni je u februaru preminuo u arktičkoj kaznenoj koloniji. Supruga Julija i brojne zapadne zemlje smatraju da odgovornost za njegovu smrt snose Rusija i Vladimir Putin.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na VOA...






Povezane vesti

"Nije ga ni pomenuo"; Evo gde je Putin bio za vreme sahrane Navaljnog

Izvor: B92, 01.Mar.2024

U Moskvi je sahranjen najveći ruski opozicionar Aleksej Navaljni, a sada se zna šta je za to vreme radio predsednik Rusije Vladimir Putin...Dok su sahranjivali njegovog najžešćeg kritičara, Putin je predsedavao sastankom ruskog Saveta za nacionalnu bezbednost, gde Navaljnog nije ni pomenuo...Putin...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.