Nije ga ni pomenuo; Evo gde je Putin bio za vreme sahrane Navaljnog

Izvor: B92, 01.Mar.2024, 23:46

"Nije ga ni pomenuo"; Evo gde je Putin bio za vreme sahrane Navaljnog

U Moskvi je sahranjen najveći ruski opozicionar Aleksej Navaljni, a sada se zna šta je za to vreme radio predsednik Rusije Vladimir Putin.

Dok su sahranjivali njegovog najžešćeg kritičara, Putin je predsedavao sastankom ruskog Saveta za nacionalnu bezbednost, gde Navaljnog nije ni pomenuo.

Putin je iskoristio sastanak da odbaci nedavne izveštaje iz Amerike da Rusija razvija svemirsko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << antisatelitsko nuklearno oružje.

On je tokom sastanka upozorio da "pitanje neutralisanja pretnji koje se mogu pojaviti za Ruse u svemirskoj sferi treba da ostane prioritet Moskve".

Putin je izjavio da se "kategorički protivi razmeštanju nuklearnog oružja u svemiru".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.