STRAVIČNE VESTI STIŽU IZ MOSKVE! Broj žrtava DRASTIČNO povećan, crne prognoze kažu BIĆE IH JOŠ VIŠE

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2024, 12:57

STRAVIČNE VESTI STIŽU IZ MOSKVE! Broj žrtava DRASTIČNO povećan, crne prognoze kažu BIĆE IH JOŠ VIŠE

Broj mrtvih izašao na 115
Broj  žrtava nakon terorističkog napada u Krokus siti holu značajno će se povećati, rekao je novinarima guverner Moskovske oblasti Andrej Vorobjov, prenose RIA novosti.
- Što se tiče mrtvih, moram odmah da kažem da će broj žrtava značajno porasti - rekao je Vorobjov, objašnjavajući to činjenicom da su sada počeli radovi na raščišćavanju ruševina u Krokusu.
FSB je u petak uveče izvestio da je do pucnjave i požara došlo pre koncerta u Krokus siti holu u Krasnogorsku kod Moskve. Prema poslednjim podacima ruskog istražnog komiteta, poginulo je 115 osoba.
Izvor: Srbija Danas...
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vorobjov: Broj žrtava u Krokusu će se značajno povećati

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Mar.2024

Broj žrtava nakon terorističkog napada u koncertnoj dvorani "Krokus siti hol" značajno će se povećati, izjavio je gubernator Moskovske oblasti Andrej Vorobjov.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.