SRBIJA JE IZGUBILA VELIKOG ČOVEKA: Predsednik Vučić izrazio saučešće porodici Miroslava Lazanskog

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2021, 08:53

SRBIJA JE IZGUBILA VELIKOG ČOVEKA: Predsednik Vučić izrazio saučešće porodici Miroslava Lazanskog

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić izrazio je saučešće povodom smrti našeg ambasadora u Moskvu Miroslava Lazanskog.

- Izražavam najdublje saučešće porodici Miroslava Lazanskog i svim ljudima koji su ovog velikog čoveka iskreno voleli. Srbija je izgubila velikog čoveka, svog ambasadora u Ruskoj Federaciji, jednog od najboljih poznavalaca geopolitičkih prilika, vojne strategije i taktike, izuzetnog novinara >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i publicistu i, pre svega, dobrog čoveka. Čoveka, koji je Srbiju voleo više od svega. Hvala mu za sve što je uradio za našu zemlju i neka mu je večna slava - rekao je Vučić.

Podsetimo, ambasador Srbije u Rusiji Miroslav Lazanski iznenada je preminuo u svojoj 71. godini.

Lazanski je preminuo u svom domu u Beogradu od posledica srčanog udara.

Miroslav Lazanski srpski je pisac, novinar i vojnopolitički komentator. Izveštavao iz Sirije, Somalije, sa Krima, takođe izveštavao o ratovima u Avganistanu, Čečeniji, Kongu, Iraku, Iranu, Libanu, Jemenu i Libiji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.