ŠOK NA SASLUŠANJU TERORISTE: Evo šta je rekao jedan od uhapšenih zbog masakra u Moskvi

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2024, 23:03

ŠOK NA SASLUŠANJU TERORISTE: Evo šta je rekao jedan od uhapšenih zbog masakra u Moskvi

Neka od sudijskih pitanja je razumeo bez ičije pomoći, ali je odgovarao samo na svom maternjem jeziku.
Prvooptuženi za teroristički napad na koncertnu salu Krokus u Moskvi Dalerjon Mirzoev (32) priznao je krivicu na saslušanju u sudu.
- Mirzoev je kao deo naoružane organizovane grupe učestvovao u napadu na građane Ruske Federacije koji su bili prisutni u prostorijama Кrokus siti hola nakon čega su zapalili zgradu. Mirzoev je priznao krivicu u celosti - navodi sagovornik agencije RIA.
Mirzoev, koji je rodom je iz Tadžikistana, ima četvoro maloletne dece.
To je sudiji izjavio preko prevodioca sa tadžikistanskog....

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Kremlj se oglasio o tretmanu uhapšenih koji su osumnjičeni za teroristički napad u Moskvi

Izvor: Danas, 25.Mar.2024, 12:48

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov je u ponedeljak rekao da je neprimereno komentarisati istragu o terorističkom napadu u "Krokus siti holu", a nije hteo ni da komentariše tretman četvorice osumnjičenih za napad. Ipak, istakao je da ruske specijalne službe samostalno rade na istrazi.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.