SCANDAL! u Moskvi: Ceca oduševila 4.000 fanova u Rusiji! (video)

Izvor: Scandal.rs, 24.Nov.2015, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SCANDAL! u Moskvi: Ceca oduševila 4.000 fanova u Rusiji! (video)

Ceca peva u jednom od najboljih klubova – Yotaspace, pred oko 4.000 ljudi. Ona je došla u Moskvu juče popodne i smeštena je u hotelu Hayatt Ararat, prekoputa Baljšoj Teatra u neposrednoj blizini Crvenog trga.

Cecin nastup, koji je ujedno najveći koncert nekog našeg muzičara u Rusiji u skorije vreme, organizovao je Raka Marić.

Kako SCANDAL! saznaje, pred kraj koncerta >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Ceca se ogrnula srpskom zastavom i zapevala Đurđevdan. Na VIP galeriji Yota Space kluba nalazi se mnogo sportista, fudbalera, košarkaša i drugih javnih ličnosti koje su u Moskvi.

Nakon koncerta Ceca će obići Moskvu i posetiti jedan od najboljih restorana na svetu “Puškin”, a u Beograd se vraća vrlo brzo.

Samo za najnoviji broj načitanijeg i najtiražnijeg tabloida SCANDAL! Ceca je dala ekskluzivnu ispovest. Šta je sve ispričala Ceca pročitajte u novom SCANDAL!-u.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRVI PUT U RUSKOJ PRESTONICI Ceca peva pred 4.000 ljudi u Moskvi

Izvor: Blic, 24.Nov.2015

Folk diva Svetlana Ražnatović počela je spektakularni koncert u Moskvi...Pred više od četiri hiljade ljudi, pesmom "Nevaljala" Ceca je pozdravila publiku koja je skandirala njeno ime...Koncert je u organizaciji Rake Marića i Music stara productiona...Detalje koncerta u Rusiji gde Ceca po prvi put...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.