Ruski vojni brod stigao u Havanu

Izvor: B92, 27.Feb.2014, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruski vojni brod stigao u Havanu

Havana -- Ruski vojni brod pristao je u luku u Havani, dan pošto je ruski ministar odbrane najavio planove za veće vojno prisustvo Rusije širom sveta.

Obaveštajno-izvidjački brod "Viktor Leonov CCB-175" privukao je pažnju stanovnika kubanske prestonice. Sa jarbola su se viorile ruska i kubanska zastava.

Moskva je juče saopštila da je tražila dozvole da ruski brodovi koriste luke na Kubi i u drugim latinoameričkim zemaljama i Aziji.

Brod "CCB-175" je opremljen naprednom opremom za elektronsko osmatranje, kao i protivazdušnim oružjem.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ruski "izviđač" stigao do Kube

Izvor: Vesti-online.com, 27.Feb.2014

Ruski vojni brod pristao je u luku u Havani, dan pošto je ruski ministar odbrane najavio planove za veće vojno prisustvo Rusije širom sveta. ..Obaveštajno-izviđački brod "Viktor Leonov CCB-175" u luci u Havani.. ..Kao što su "obećali", Rusi šalju vojne brodove širom sveta!.. ..Obaveštajno-izviđački...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.