Izvor: Nezavisne Novine, 20.Dec.2016, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruski diplomata pronađen mrtav sa prostrijelnim ranama glave

MOSKVA - Ministarstvo spoljnih poslova Rusije potvrdilo je da je visoki službenik tog ministarstva Petr Polšikov nađen mrtav u svom stanu u Moskvi.

Ruski mediji javljaju da je glavni savjetnik u odjeljenju za Latinsku Ameriku pri MSP Rusije nađen sa prostrijelnim ranama glave.

Pojedini mediji prenose da su u stanu pronađene dvije čaure i da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << pištolj kojim je ubijen Polšikov bio u kuhinji, kao i da se žena diplomate nalazila u stanu. Te informacije nisu potvrđene.

Ruska REN TV navodi da nadležni istražuju da li je riječ o ubistvu ili samoubistvu.

"Independent“ piše da je ruski diplomata nađen mrtav nekoliko sati prije nego što je turski policajac Mevlut Mert Altintaš ispalio smrtonosne hice u ruskog ambasadora Andreja Karlova na otvaranju izložbe o Rusiji u centru Ankare.

(B92)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RUSKO MINISTARSTVO POTVRDILO: Ruski diplomata Polšikov nađen mrtav u Moskvi

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Dec.2016

Nađen mrtav nekoliko sati pre nego što je turski policajac Mevlut Mert Altintaš usmrtio ruskog ambasadora Andreja Karlova..Ministarstvo spoljnih poslova Rusije potvrdilo je da je visoki službenik tog ministarstva Petr Polšikov nađen mrtav u svom stanu u Moskvi...Ruski mediji javljaju da je glavni...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.