Ruska ekonomija imuna na sankcije zapada

Izvor: Capital.ba, 27.Apr.2017, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruska ekonomija imuna na sankcije zapada

MOSKVA,  Održavanje sankcija zapadnih zemalja protiv Moskve neće negativno uticati na rusku privredu, jer se Rusija prilagodila restriktivnim mjerama, izjavio je stručnjak UN za ljudska prava Idris Jazairi na sastanku sa predsjedavajućim ruskog Savjeta Federacije Andrejem Klišasom. On je rekao da se Rusija prilagodila sankcijama i da je rast privrede počeo 2017. godine. “Sankcije neće negativno uticati na Rusiju, čak i >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << ako se nastave”, rekao je Jazairi. Stručnjak UN je dodao da se privreda može prilagoditi sankcijama i politici trgovinskih partnera i da iste mogu da utiču na međunarodnu trgovinu, ali ne i na privredu unutar zemlje koja je pod sankcijama, prenio je “Sputnjik”.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Svet pati, ali ne i Rusi: Počinjemo od 2017.

Izvor: B92, 27.Apr.2017

Moskva -- Održavanje sankcija zapadnih zemalja protiv Moskve neće negativno uticati na rusku privredu...Rusija se prilagodila restriktivnim merama, izjavio je stručnjak UN za ljudska prava Idris Jazairi na sastanku sa predsedavajućim ruskog Saveta Federacije Andrejem Klišasom...On je rekao da se...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.