Izvor: Njuz.net, 08.Nov.2015, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruska akademija nauka potvrdila: „Tonus“ hleb pospešuje pisanje blogova i statusa

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeMOSKVA, 8. novembar 2015, (Njuz) – Ono o čemu se u srpskoj javnosti poslednjih dana samo nagađalo danas je zvanično potvrdila Ruska akademija nauka – “Tonus“ hleb dokazano pospešuje pisanje blogova i statusa na društvenim mrežama!
Na vanrednoj konferenciji za novinare u Moskvi predsednik akademije Vladimir Fortov rekao je da su najnovija istraživanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << nesumnjivo pokazala da taj hleb pojačava želju izražavanjem mišljenja na internetu.
– “Tonus“ hleb možda ne leči dijabetes i ne sprečava onkološka oboljenja, ali kod ljudi sasvim sigurno izaziva poriv da ostavljaju komentare, pišu blogove i objavljuju statuse i tvitove. Čak i kod osoba koje nikada ranije nisu imale svoje mišljenje “Tonus“ je izazvao je potrebu da se oglase i doprinesu opštem pluralizmu mišljenja. Posebno je zanimljivo da čak ni ne morate ni da probate ovaj hleb bez brašna da biste o njemu imali nekakav stav, što svedoči da njegova jedinstvena receptura leči od svih vidova uzdržanosti i nepetljanja u stvari o kojima nemate pojma – rekao je akademik Fortov.
Poslednja istraživanja pokazala su da potražnja za “Tonus“ hlebom iz dana u dan raste, pa tako gotovo da ne postoji internet sajt koji ga nema u svojoj ponudi. I pored toga, redovi čitalaca na temu ovog hleba formiraju se od ranog jutra, pa uticajni blogeri jedva uspevaju da na tržište izbace dovoljan tekstova i statusa.
Zbog velikog interesovanja konzumenata od danas se potpunoo sveži tekst o „Tonus“ hlebu može naći i na sajtu www.njuz.net, mada, prema nezvaničnim saznanjima, nije mali broj čitalaca koji su se toliko predozirali “Tonus“ hlebom da im je od njega već i muka.
Bojan Ljubenović

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.