Izvor: RTS, 03.Nov.2020, 13:28

Rusija ratifikovala sporazum o slobodnoj trgovini sa Srbijom

Savet Ruske Federacije, Gornji dom ruskog parlamenta, ratifikovao je sporazum o zoni slobodne trgovine između Evroazijske ekonomske unije (EAEU) i Republike Srbije.
Sporazumom koji je zvanični Beograd potpisao u Moskvi 25. oktobra 2019. godine definisana su glavna pravila u trgovini između država članica EAEU i Srbije u skladu sa standardima Svetske trgovinske organizacije (STO), prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << TASS.

Dokument obavezuje strane potpisnice da liberalizuju međusobnu trgovinu u skladu sa odredbama sporazuma i pravilima STO, s ciljem uspostavljanja režima slobodne trgovine između EAEU i njenih država članica, s jedne, i Srbije, s druge strane.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RUSIJA RATIFIKOVALA SPORAZUM O SLOBODNOJ TRGOVINI EAEU I SRBIJE Dodatni pristup tržištu od 180 miliona ljudi

Izvor: Blic, 03.Nov.2020

Savet Ruske Federacije, gornji dom ruskog parlamenta, ratifikovao je danas sporazum o zoni slobodne trgovine između Evroazijske ekonomske unije (EAEU) i Republike Srbije.

Nastavak na Blic...

Ratifikacija sporazuma Evroazijske ekonomske unije i Srbije gotova do kraja godine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Nov.2020

Savet Ruske Federacije, gornji dom ruskog parlamenta, ratifikovao je danas Sporazum o zoni slobodne trgovine između Evroazijske ekonomske unije (EAEU) i Srbije, a u Ministarstvu trgovine Srbije očekuju da bi do kraja godine sporazum mogle da potvrde i ostale članice koje to još nisu učinile...Taj...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.