Rusija naredila američkom diplomati u Moskvi da dođe na razgovor zbog MEŠANJA U UNUTRAŠNJE POSLOVE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2019, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusija naredila američkom diplomati u Moskvi da dođe na razgovor zbog MEŠANJA U UNUTRAŠNJE POSLOVE!

Moskva pozvala na razgovor američkog diplomatu!

Ministarstvo spoljnih poslova Rusije pozvalo je na razgovor zamenika američkog ambasadora Tima Ričardsona zbog objavljivanja informacija o nedozvoljenim protestima u Moskvi 3. avgusta.

- Ministarstvo spoljnih poslova pozvalo je 9. avgusta zamenika ambasadora SAD u Moskvi Tima Ričardsona. Njemu je predata izjava u vezi sa objavljivanjem informacija na zvaničnom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nalogu Uprave za konzularne poslove Stejt departmenta na Tviteru i na sajtu diplomatske misije o neovlašćenom skupu u Moskva 3. avgusta - navodi se u saopštenju Ministarstva.

Ministarstvo je to ocenilo kao propagandu u korist učestvovanja na mitinzima i pokušaj mešanja u unutrašnje poslove Rusije, prenose agencije.

Ranije je na sajtu Ambasade SAD i na zvaničnom nalogu Odeljenja za konzularne poslove Stejt departmenta na Tviteru objavljena šema održavanja nedozvoljenog skupa u glavnom gradu Rusije 3. avgusta, ali je istovremeno pozvano i na izbegavanje protestne šetnje.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.